művész


Daragó  Zoltán

Daragó Zoltán

Magánénekes (kontratenor)

Zenei tanulmányait 2008-ban kezdte a Bartók Béla Konzervatóriumban Fekete Mária növendékeként, majd a következő évben az első énekes volt, aki felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem különleges tehetségeinek osztályába Marton Éva tanítványaként. A Konzervatórium elvégzése után egy évet töltött Hágában a Koninklijk Conservatoriumban, ahol…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Magánénekes (kontratenor)

Zenei tanulmányait 2008-ban kezdte a Bartók Béla Konzervatóriumban Fekete Mária növendékeként, majd a következő évben az első énekes volt, aki felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem különleges tehetségeinek osztályába Marton Éva tanítványaként. A Konzervatórium elvégzése után egy évet töltött Hágában a Koninklijk Conservatoriumban, ahol tanára Gerda van Zelm volt. 2014-től újra a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, tanára Pászthy Júlia. A Magyar Állami Operaházban 2015-ben debütált Tallér Zsófia Leánder és Lenszirom című operájában Vaknadály szerepében.

A kereszt alatt - szcenírozott oratórium

A kereszt alatt - szcenírozott oratórium

Általános 2
  • Kontratenor
Élet a Holdon

Élet a Holdon

Magyar Állami Operaház
  • Ernesto
Leánder és Lenszirom

Leánder és Lenszirom

Magyar Állami Operaház
  • Vaknadály

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!