művész


Kós Gyermekkar

Kós Gyermekkar

A Városmajori Kós Károly Általános Iskola zenetagozata 1959-ben jött létre. A gyermekkar az Év Kórusa minősítéssel rendelkezik; rendszeresen szerepel külföldön és idehaza egyaránt. 2015 óta az iskola zenetagozata a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Kecskeméti Kodály Intézetének mintaiskolájává vált, amelynek keretében részt vállal a Kodály-koncepció itthoni és külföldi megismertetésében és…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

A Városmajori Kós Károly Általános Iskola zenetagozata 1959-ben jött létre. A gyermekkar az Év Kórusa minősítéssel rendelkezik; rendszeresen szerepel külföldön és idehaza egyaránt. 2015 óta az iskola zenetagozata a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Kecskeméti Kodály Intézetének mintaiskolájává vált, amelynek keretében részt vállal a Kodály-koncepció itthoni és külföldi megismertetésében és a hallgatók képzésében.

Adventi Zenevarázslat – Octopus Experience – A jövő tehetségei

Adventi Zenevarázslat – Octopus Experience – A jövő tehetségei

Általános
  • Közreműködik

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!