művész


Müller Kata

Müller Kata

Jelmeztervező.

2007-ben végzett a Moholy - Nagy Művészeti Egyetem Textil - Öltözék - Bőrtárgy tervező szakán. Ezután egy divatcég tervezőjeként bejárta Európát és Kínát, közben visszajárt az egyeteme textil szakára tervezést tanítani. Évekig több grafikai és reklámügynökségnek dolgozott freelancerként. 2011-ben alapította meg Törőcsik Ambrussal a Studio Amkát.…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Jelmeztervező.

2007-ben végzett a Moholy - Nagy Művészeti Egyetem Textil - Öltözék - Bőrtárgy tervező szakán. Ezután egy divatcég tervezőjeként bejárta Európát és Kínát, közben visszajárt az egyeteme textil szakára tervezést tanítani. Évekig több grafikai és reklámügynökségnek dolgozott freelancerként. 2011-ben alapította meg Törőcsik Ambrussal a Studio Amkát. Számos animációs film, reklámfilm fűződik a nevükhöz. Teljes látványokat, speciális díszleteket, bábokat, jelmezeket felsorakoztató produkciókban vesznek részt.

A Játékkészítő

A Játékkészítő

Tulipántündér Kft.
  • Jelmez
Kerengők - Csongor, Tünde

Kerengők - Csongor, Tünde

Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft.
  • Jelmez

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!